Testissä Naturea

Tuossa toukokuun puolella osallistuin Panjoteam'in järjestämään arvontaan, jonka tarkoituksena oli laatia kysymyksiä ja yhdestä kysymyksestä sai yhden arvan. Kysymyksiä sai ehdottaa niin paljon kuin sielu sieti, itse 10 koiriin ja 10 hevosiin liittyviä. Yhden lisäarvan sain siitä, kun ehdotin millä tavalla kysymyksiin pitäisi vastata. Arpoja oli yhteensä 119 ja mulla oli 24,99% (on tarkkaa) kaikista arvoista. Ja kuinka ollakkaan, voitin arvonnassa ykkössijan!

Pääpalkinto sisälsi alla olevat tuotteet. Ruokaa tarvitaan aina, samaten leluja, ne tuhoutuvat meillä alta aikayksikön, eikä shampookaan ole pahitteeksi! Kiitoksia Sannille, Nemolle ja Murren Murkinalle, joka tätä arvontaa sponsoroi!


Koska meillä ei vielä varsinaisesti aikuista koiraa ole, vaan hyvin aktiivinen tällä hetkellä massaa kasvava nuori koira, ei kahden kilon koiranruokapussi kauaa kestänyt. Aloitin sitä syöttämään silloin kun Sakken oma ruoka loppui, eli sitä seuraavana päivänä kun paketti saapui.

Sisältö on mielestäni parempi kuin hyvä: tuore luuton kana, kuivattu kana, ruskea riisi, kananrasva. Tuote myös lupaa, että lihan rustot ja luut on poistettu erityislaitteistolla sekä sen että vitamiinit ja aminohapot säilyvät lihassa niiden ollessa jääkaapissa. Eli niitä ei pakasteta.

Mielestäni ruoka haisee normaalia paremmalle. Mulla on myös tapana aina maistaa ruokaa, mitä koiralleni annan (paitsi raakaruoka) eikä makukaan ollut mikään kovin paha, ehkä jopa parempi kuin normaalisti. Sisällösluettelossa mikään ainesosa ei ollut sellainen, mitä ihmiset eivät söisi (eli ei lukenut "eläinperäisiä tuotteita" tms). Ruoka vaikutti alussa jo hyvin laadukkaalta. Sen näkee jo hinnassakin, 5,83€/kg jos ostaa 12kg säkin.


Meidän Sakke on hieman huono testattava, sillä sille kelpaa ruoka kuin ruoka. Oli kupissa mitä tahansa, se menee muutamassa sekunnissa alas. Yksi positiivinen asia ruoassa huomasin olevan, ettei Sakken vatsa reagoinut siihen mitenkään. Sakke on siis suht herkkä ruoan vaihdoksille, mutta tämä ruoka ei aiheuttanut mitään ongelmia!

Loppuarvostelu

+ Laadukas sisältö
+ Haisee ja maistuu hyvälle
+ Koira söi hyvällä ruokahalulla
+ Koiran vatsa ei reagoinut negatiivisesti äkilliseen ruoan vaihtoon

- Hinta

Olisin toivonut pieniä koiria ajatellen nappulan olevan pienempi, koska ruokahan oli tarkoitettu kaikille aikuisille koirille rodusta riippumatta. Muuten suosittelen ruokaa kaikille aikuisen koiran omistaville joilla on varaa satsata parempilaatuiseen ruokaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti